facebook tracking

WSP söker projektörer inom Väg, Mark & VA

Är du erfaren inom samhällsbyggnadsbranschen och nyfiken på ditt nästa steg i karriären? Söker du en arbetsplats där du får arbeta i en öppen och inkluderande miljö med fokus på hållbarhet, innovation och framtiden? Då kan du vara den nya medarbetaren vi letar efter!

I WSPs fortsatta satsning söker vi dig med mångårig såväl som några års erfarenhet från anläggnings- och samhällsbyggnadsbranschen som vill driva och utveckla vår verksamhet framåt. Vi tror att du idag arbetar med projektering som konsult, entreprenör eller beställare och har erfarenhet från ett eller flera områden såsom:


 • Projektering inom väg, gata, mark, anläggning eller VA
 • Uppdragsledning
 • Teknikansvar
 • Datasamordning
 • Projektledning
 • Förstudier
 • Förfrågningsunderlag
 • Byggplatsuppföljning
 • AutoCAD/Civil 3D

Klicka dig in på annonserna nedan eller spontanansök via vår Connect-funktion!

Väg-, Mark- & VA-Projektörer till Uppsala
Teknikansvarig projektör inom Väg & Mark till Stockholm
VA-Projektör till Stockholm
Internationella uppdragsledare inom Väg/Mark/Gata/VA till region Syd
Connect
Om WSP Samhällsbyggnad

Arbetsplats och kultur

WSP har vuxit snabbt - men vi har behållit det lilla företagets möjligheter till nytänkande och personligt engagemang.

En glädjande siffra är att 94 % av våra medarbetare rekommenderar andra att jobba här. Det är vi mycket stolta över, men vi slår oss inte till ro utan jobbar kontinuerligt med vår medarbetarutveckling och de karriärmöjligheter som finns. 

För oss är det viktigt med engagemang, relationer och hög trivsel. Därför erbjuder vi också många interna nätverk, flera idrottslag och sociala aktiviteter efter jobbet– ett vinnande koncept för tighta team.

Vi gillar varandra!

Vi förväntar oss mycket, det bör även du göra!

Vi tror att en mix av befogenheter och ansvar resulterar i goda resultat. Våra medarbetare är alltid marknadens vassaste, vi förser dem med de rätta verktygen och utbildningen som de behöver för att få sin karriär att flyga.

 • Drivs av passionerade medarbetare

  Det är viktigt för oss att våra kolleger kommer till jobbet varje dag med nyfikenhet, driv och med en känsla av att bidra till samhället. Vi är ett levande bevis på att en stimulerande och öppen arbetsmiljö där alla fyller en viktig plats, uppskattas och får det stöd de behöver är en katalysator för framstående prestationer.

 • En hållbar framtid genom design

  Genom att utforska framtiden hittar vi inspiration till att leverera bra, effektiva och hållbara projekt. När vi har utforskat alla möjligheter utmanar vi oss själva för att skapa nya. Vi har ett ansvar att tänka nytt både i leveranserna till våra kunder och i hur vi driver vår egen verksamhet.

 • Inspirerade av mångfald, drivna av inkludering

  Vi tror på öppenhet, nyfikenhet och allas lika värde oavsett bakgrund och förutsättningar. Vi välkomnar ett brett spektrum av perspektiv och färdigheter eftersom vi vet att olika idéer skapar extraordinära resultat.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor