facebook tracking
Affärsområde

WSP Systems

Connect
Rör, el, IT, tele, automation och VVS i alla typer av industri-, infrastruktur- och fastighetsprojekt.

Vi tar ett helhetsgrepp med tvärkunskaper över skilda teknikgrenar och gör fastigheter, företag och processer intelligentare. WSP Systems arbetar i tidiga skeden med installationssamordning och CAD-samordning för att minimera störningar i projekten.

I WSP Systems arbetssätt är samverkan en naturlig del av vardagen. Vi samverkar i alla våra projekt; mellan företag, länder, affärsområden, generalister och specialister, unga och erfarna, där alla får vara delaktiga och utvecklas i en framgångsrik och spännande miljö.

Vi lägger stor vikt vid affärsutveckling, där vi uppmuntrar våra entusiastiska medarbetare att bidra till att vidga vår verksamhet, genom att förankra värdefulla ideér. 

Vi strävar efter att utveckla teknik, hitta nya lösningar och affärsmöjligheter, som kan tillfredsställa såväl befintliga kunder, som nya kunder på nya marknader. 

Arbetsplats och kultur

WSP har vuxit snabbt - men vi har behållit det lilla företagets möjligheter till nytänkande och personligt engagemang.

En glädjande siffra är att 94 % av våra medarbetare rekommenderar andra att jobba här. Det är vi mycket stolta över, men vi slår oss inte till ro utan jobbar kontinuerligt med vår medarbetarutveckling och de karriärmöjligheter som finns. 

För oss är det viktigt med engagemang, relationer och hög trivsel. Därför erbjuder vi också många interna nätverk, flera idrottslag och sociala aktiviteter efter jobbet– ett vinnande koncept för tighta team.

Vi gillar varandra!

Vi förväntar oss mycket, det bör även du göra!

Vi tror att en mix av befogenheter och ansvar resulterar i goda resultat. Våra medarbetare är alltid marknadens vassaste, vi förser dem med de rätta verktygen och utbildningen som de behöver för att få sin karriär att flyga.

  • Drivs av passionerade medarbetare

    Det är viktigt för oss att våra kolleger kommer till jobbet varje dag med nyfikenhet, driv och med en känsla av att bidra till samhället. Vi är ett levande bevis på att en stimulerande och öppen arbetsmiljö där alla fyller en viktig plats, uppskattas och får det stöd de behöver är en katalysator för framstående prestationer.

  • En hållbar framtid genom design

    Genom att utforska framtiden hittar vi inspiration till att leverera bra, effektiva och hållbara projekt. När vi har utforskat alla möjligheter utmanar vi oss själva för att skapa nya. Vi har ett ansvar att tänka nytt både i leveranserna till våra kunder och i hur vi driver vår egen verksamhet.

  • Inspirerade av mångfald, drivna av inkludering

    Vi tror på öppenhet, nyfikenhet och allas lika värde oavsett bakgrund och förutsättningar. Vi välkomnar ett brett spektrum av perspektiv och färdigheter eftersom vi vet att olika idéer skapar extraordinära resultat.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor